Home » Nyheder » Kristine Breistøl: Jeg tror, vi har gode chancer for at nå kvartfinalen
Foto: Marc Andersen

Kristine Breistøl: Jeg tror, vi har gode chancer for at nå kvartfinalen

De forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg spillede søndag eftermiddag deres sidste opgør i det indledende gruppespil i Champions League.

På hjemmebane i Blue Water Dokken tørnede Jesper Jensens tropper sammen med de polske mestre fra MKS Perla Lublin, og her var der aldrig tvivl om udfaldet.

De 1.760 fremmødte tilskuere kunne se værterne sikre sig deres fjerde sejr i et succesfuldt gruppespil.

Sejren lød på 35-22 efter at sydvestjyderne havde sikret sig en pauseføring på 20-9.

Se kampen i tal herunder:

Esbjerg: Kristine Breistøl 6, Clara Danielsson 6, Elma Halicevic 5, Marit Røsberg Jacobsen 5, Line Jørgensen 4, Marit Malm Frafjord 4, Sonja Frey 4, Lene Nielsen 1.

Lublin: Joanna Szarawaga 4, Valentina Blazevic 3, Kinga Achruk 3, Sylwia Matuszczyk 3, Patrycja Krolikowska 3, Dagmara Nocun 2, Aneta Labuda 2, Joanna Gadzina 2.

Esbjerg-spilleren Kristine Breistøl var efter opgøret meget tilfreds med indsatsen og hun tror på, at holdet har store muligheder for at nå en plads blandt de sidste otte.

“Det er altid sjovt at spille Champions League, og jeg er glad for måden, vi fik begyndt kampen på. Jeg tror, vi har gode chancer for at nå kvartfinalen, hvis vi spiller op til vores bedste”, sagde hun på et pressemødet efter opgøret.

Kilde: europamester.dk/
Foto: Marc Andersen

About M.Andersen

Velkommen til! Mit navn er Marc Mølskov Andersen, jeg kommer fra Esbjerg, og er amatør fotograf. Jeg har taget billeder siden 2013. Jeg startede med at fotografere sport og har været sportsfotograf i mere end 5 år. Jeg leverer billeder til Eliteprospects, som er en stor svensk hjemmeside med ishockey spillere/træner, samt jeg er frivillig fotograf ved Ribe Esbjerg HH, samt Europamester. Men efter som jeg er blevet bedre og bedre, så begyndte jeg at fotografere mere landskabs- og natur billeder. Jeg vil fange motiver som andre ikke ser, med deres blotte øje. Jeg vil gerne vise, at jeg har tænkt over mine billeder, og at de ikke bare er blevet taget tilfældigt. Billederne er taget med ro, fordybelse, respekt og vilje. Jeg lader billederne fortælle hver deres historie. Jeg tager primært billeder i Esbjerg området, men jeg kommer også rundt omkring og fanger andre motiver, derfor kan det svært at kende motivet, hvis ikke du er fra lokalområdet. Jeg prøver at finde nye steder og andre motiver end kun solnedgange. Jeg kan godt lide at finde en lokation, som ingen anden fotograf har brugt. Men hvor der er en vilje, er der også en vej. Jeg er rigtig glad for at fotografere motiver, som man ikke bare lige, ser ved at kigge ud af vinduet. Jeg ønsker at fremhæve hver en lille detalje, sådan at man kan se billedet er taget med hjertet, fremfor kun med en knap på mit kamera. Ligemeget om det er natur eller ishockey billeder, skal de vise de samme følelser, selvom det kun kan fanges på et splitsekund. Der skal være plads til de anderleds billeder, fremfor de almindelig standard billeder. Jeg er rigtig glad for, at du fandt vejen til min hjemmeside og har kigget ind. Jeg er meget glad for at nogen sætter pris på mit arbejde. Jeg vil ønske dig en rigtig god fornøjelse på min hjemmeside, og håber på et glædeligt gensyn. Med venlig hilsen Marc Mølskov Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: