Home » kategorier » Alarm 112 » To mænd på knallert fik regn af sigtelser
Foto: Johnny Sørensen

To mænd på knallert fik regn af sigtelser

En patrulje opdagede natten til mandag kl. 00.25 en knallert med to unge mænd, som kørte rundt på Rosenholmvej i Hornslet. Da det ikke er tilladt at køre med en passager bag på en knallert, standsede patruljen mændene, som viste sig at være to lokale unge på 23 og 29 år

 

Patruljen fandt hurtigt ud af, at der var en del flere forseelser at skrive mændene for. Knallerten var tunet til at køre alt for stærkt, og den 23-årige fører af knallerten var påvirket af euforiserende stoffer. I hans lomme lå der tilmed en mindre mængde hash.  

Den 23-årige blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel, for besiddelse af euforiserende stoffer, for at køre på en konstruktivt ændret knallert og for at have en passager bag på. 

 

Den 29-årige, der er ejer af knallerten, slap for anholdelse, men blev sigtet for at have tunet sin knallert og for at have siddet bagpå.

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: