Vaskefest hos ny forretningschef i Hobro

Emil Lorentzen har færdiggjort uddannelse ved Q8 og har arbejdet på Q8 Hobro i 1 1/2 år som daglig leder, overtager jeg pr. 1 septemper Q8 Hobro som forretningschef.

“Emil ser frem til fremtiden på trekanten i Hobro, og glæder sig  til at se kunderne til vaskefest på Q8 Hobro hver søndag i Septemper” 

Q8 på Markedsgade 9 i Hobro tilbyder hver søndag i september lidt ekstra luksus. Hos Q8 er man klar over, at lidt ekstra service giver en sjovere oplevelse, og det betyder, at der hele september gives en ekstra hånd, hvis bilen skal være ren fra inderst til yderst.

Hver søndag i september fra klokken 11 til 15 betyder bilvask hos Q8 på Markedsgade ikke bare udvendig vask. Her står Q8-personalet nemlig klar med både støvsuger og bilpleje til at gøre kundernes biler skinnende rene fra inderst til yderst. Q8’erne kalder det vaskefest.

”Vi ved, at alle elsker en ren bil, men at det kan være svært at finde tiden til det i hverdagen. Derfor kræser vi lidt ekstra om kunderne hver søndag mellem 11-15 og giver dem alle en hånd med bilvasken både indvendigt og udvendigt”, fortæller forretningschef Søren Emil Lorentzen.

Tiltaget er en del af Q8’s vaskekampagne, hvor man blandt andet også har fokus på information om pleje af bilen alt efter årstiden.

”Vores vaskeprogrammer er tilpasset årstiden, så der er ekstra stærke midler mod insekter og fedtet pollen forår og sommer og ekstra spul af undervogn, sider og hjul mod hårdt snavs og vejsalt efterår og vinter” siger forretningschef Søren Emil Lorentzen og fortsætter: ”Men pleje af bilen er ikke bare rengøring. Derfor tjekker vi også kundernes bil for blandt andet olie, sprinklervæske og korrekt dæktryk, og vi hjælper også gerne med at skifte vinduesviskerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: