Home » Områder » Region Midtjylland » Yamaha Supercross & Freestyle i Jyske Bank Boxen i Herning

Yamaha Supercross & Freestyle i Jyske Bank Boxen i Herning

Foto: Flemming Pedersen, Herning

 

Velkommen til Yamaha SuperCross & Freestyle Show

– et show helt på højde med store Supercross arrangementer rundt om i Europa

HVAD ER SUPERCROSS?
SuperCross er en alternativ form for motocross, der køres på opbygget og udfordrende bane og kan køres både udendørs og indendørs. Sporten kræver en del teknisk kunnen og er sværere at køre, end almindelig motocross, da banen har en hel del udfordrende opbygninger, og kræver en særdeles god kondition og balance af den udfordrende kører, der for det meste står op på sin motorcykel for ikke at falde af under kørsel pga de mange hop og andre udfordringer.
Konkurrencen gælder for de deltagende at komme igennem banen i et antal omgange på hurtigste tid.

Freestyle:
Showet indeholder også hvert år et gigantisk Freestyle show og derfor præsenteres nutidens vovehalse indenfor FMX, som år efter år leverer højtflyvende halsbrækkende akrobatik, der giver adrenalin kick helt ned til tåspidserne, når de viser deres umulige og mulige tricks på en specialbygget motorcykel mens køreren hænger i luften.

DK-event har haft en fotograf med til showet, og du kan se billeder af de mange flotte præstationer udført af deltagerne – god fornøjelse.

Alle billeder er lagt ud i lav opløsning – hvis der er ønsker om kopier, har jeg højopløselige billeder, som kan fås ved at kontakte mig.

 

Se alle billeder på dette link.

 

Se slides fra showet:

KTM SX KIDS 50CC

KTM SX KIDS 65 CC

Freestyle opvisning

Diverse stemningsbilleder

 

Foto: Flemming Pedersen

About Flemming Pedersen

Hejsa mit navn er Flemming Pedersen. Jeg er fotograf for DK-event i Herning og omegn. Opgaver: Fotografering/video: Reportage, motorsport, fodbold, håndbold, ishockey, byfester, konfirmation samt meget andet. Video optagelse: Konfirmation, bryllup, sølvbtyllup, fødselsdag samt andre feslige lejligheder. Kontakt: Telefon 51 37 67 45

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: